Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

U.d presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës

 “E drejta e  votë është fundamentale, e garantuar me kushtetutën tonë dhe me të gjitha konventat ndërkombëtare, për të drejtat e njeriut. Si e tillë e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme, e cila nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë”, ka thënë nder të tjera në letrën e saj Osmani.

Kjo është letra e plotë e Vjosa Osmanit

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.