Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidati i LDK’së për kryeministër, Avdullah Hoti ka votuar sot, raporton RTV Albania.

Hoti së bashku me bashkëshorten kanë votuar në fakultetin e Filologjisë.

“Servetja dhe unë e kryem obligimin tone kushtetues për të votuar, ftoj të gjithë qytetarët të cilët kanë të drejtë votë të shfrytëzojnë të drejtën e tyre të dalin dhe të votojnë, sot është dita e tyre, ata sot thonë fjalën e tyre”, tha Hoti pas votimit.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.