Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidati i PDK-së për kryeministër, Enver Hoxhaj ka votuar sot, raporton RTV Albania.

Hoxhaj së bashku me bashkëshorten dhe djalin kanë votuar në fakultetin e Filologjisë.

“Sot është dita kur flasin qytetarët, jo ne politikanët. Flasin qytetarët e Kosoës.Ne mendojmë që qytetarët janë para opsiononit të rimëkëmbjes ekonomike, apo para opsionit të mjegullës dhe të izolimit ndërkombëtar. Unë pres verdiktin që do ta japin sot gjatë ditës. Është verdikti më i rëndësishëm”, tha Hoxhaj pas votimit.

Hoxhaj është kandidati i parë për kryeministër që ka votuar.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.