Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, për komunën e Prizrenit, Shaqir Totaj, ka votuar për zgjedhjet lokale që po mbahen sot.

Totaj derisa votoi në shkollën e mesme “Remzi Ademaj” ka bërë thirrje për proces transparent e demokratik.

“Unë me të gjithë familjen dolëm për të ushtruar të drejtën dhe obligimin qytetar për të votuar. Unë uroj dhe thërras të jetë një proces transparent, demokratik, pa incidente”, tha ai.

Share: