Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Puna e saj e mrekullueshme dhe angazhimet e saja të shumta çdo ditë e më shum po ia ngrisin vlerën prenzentuesës dhe moderatorës së mrekullueshme Xhananit nga Shkupi.
Ajo met vërtet është një profesioniste në punën e saj që bënë,e sjellshme dhe e dashur me gjithë ata që e respektojnë dhe shfaqin admirim për punën e saj,diçka që vlen të ceket tek Xhanani dhe që e bënë të veçohet nga tjerët është se ajo edhe ata që më herët nuk thoshin fjalë të mira për të ato tashmë janë bindur se kanë gabuar dhe tashmë dhe ata kan një vlerësim pozitiv për të.
Xhanani punon në Radio Televizionin e Maçedonis së Veriut,programi në Gjuhën Shqipe,zakonisht atë e shohim në emisionin e mesditës “Ritmi i Ditës dhe shumë shpejt pritet të shfaqet në ekran me një emision të ri dhe kogja atraktiv per shikuesit.
Vlenë të cekët stili i veçantë i saj që e karakterizon dhe e dallon nga gjitha moderatoret në vend,në paraqitjet e saja skenike ajo rezaton me nje elegancë të jashtzakonshme dhe gjithmonë është në hap me kohën.

Share: