Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Xhensila Shaba dhe Aninna Ninna (Nikolina Kola) pritet të shkelqejn në eventin e bukuris Miss Eco International që do të mbahet në Sharm el Sheik, Egjipt nga 18 marsi deri me 7 prill.

Te dy vajzat janë pjes e agjensis së modelimit “A&Ardi” me drejtues producentin e famshem Adriano Nokaj

Xhensila Shaba përfaqëson Shqipërinë dhe njihet për një karier të sukseshmë, Xhensila ka qen fituese e Miss Grand Albania dhe ka përfaqesu Shqiperin në Miss Europe 2020 në muajin dhjetor – ku ka fiuar kuroren e shoqeruses së parë, rezulltat historik për bukurin Shqiptarë.

Aninna Ninna përfaqëson Kosovën në konkursin më të madh të bukurisë në botë, Aninna po ashtu ka një karier të bujshmë në modelim por edhe në rolin e prezentuses, Aninna usht fituese e disa eventevë në vend dhe diaspor.

Në Miss Eco International, Xhensila dhe Aninna shkojn me ambicje të mdha që bukurin shqiptare ta përfaqësojnë denjesisht dhe të kthehen me sa me shumë sukses pse jo edhe me kuroren e me të bukrës.

Share:

Avatar photo

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *