Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

E dashur rini e Preshevës,

Është nder i madh për mua që në cilësinë e koordinatorit të zyres për të rinj i sapozgjedhur nga rradhët e Partisë për Veprim Demokratik të ju shpreh mirënjohjen time të thellë dhe përuljen që ta drejtoj Zyrën për të rinj në vitët e ardhshme.

Shprehi mirënjohjen time për besimin e dhënë nga subjekti të cilit i përkas, në krye me kryetaren Ardita Sinani. Së bashku me rininë dhe për rininë!

Si Koodinator i juaj, Koordintor i zyrës për të rinj pa dallim moshe, gjinie, nacionaliteti apo ngjyrave partiake , do të sigurohem që interesi ynë i të rinjëve në ZPR të jetë mbi gjithçka tjetër, që kjo zyre ti mundësoj shumë të rinj të zhvillojnë talentet e tyre.

Share: